Praktijkinfo


Minnebeek is een praktijk voor specialistische GGZ. U kunt zich aanmelden door te bellen met de praktijk 0165-329404 of een e-Mail te sturen naar post@minnebeek.nl
Zorgt u er wel voor dat u een verwijzing naar specialistische GGZ met een vermelding van een DSM diagnose van de huisarts met zijn/haar AGB code heeft.


Ik hebben geen contracten met zorgverzekeraars zodat ik niet aan een ‘productieplafond’ vast zit en onafhankelijke zorg op maat kan leveren. U heeft daarmee een vrije artsen keuze.
Dit heeft gevolgen voor eventuele vergoeding van uw verzekeraar. Lees voor nadere informatie het document over de tarieven en vergoedingen op deze website. Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht.

De natuur, stilte en rust

De praktijk ligt in de polderomgeving tussen Roosendaal en Nispen. Het is een oase van rust. De plek van de praktijk, zo midden in de natuur, maakt het mogelijk de hectiek van alle dag even achter u te laten en u te laven aan de stilte en de rust.
De naam van de praktijk komt van een beekje wat langs de praktijk loopt. Het heet eigenlijk Molenbeek. In de volksmond wordt vaak over Minnebeek gesproken. Minnebeek is een mooie naam omdat het een relatie heeft met de plek van de praktijk en omdat 'minnen' een hele mooie activiteit is.


De natuur overtreedt nooit haar eigen wetten

- Leonardo Da Vinci